Det kverner innvendig!.

Hei igjen:)

Det er en liten stund siden sist jeg har vært her inne nå, det er ulike årsaker til det.

Men jeg har tenkt og dele noen av de etter vært. Jeg har bare ikke helt klart og fått ned noen innlegg, men jeg tenkte å prøve på det i helgen, for nå har ting fått roet seg litt ned.

Nå for tiden så strømmer det en del tanker i hode og følelser innvendig. Og jeg klarer ikke helt og plassere alt sammen, men jeg håper at jeg klarer det med tiden.

Forje torsdag så hadde jeg min nest siste for-gruppe og da fikk vi en dårlig nyhet, og det var at de har ikke nok ressurser på dps så de måtte kutte ned på gruppebehandlingen og slå sammen 2 grupper. Så nå har de bare 2 grupper og ikke 3, noe som er veldig synd.

For det gjør at de andre som jeg gikk i for-gruppe med å meg må vente opp til 1 år, kanskje lenger, før vi kommer inn i videre behandling.

Og det første jeg tenkte når den beskjeden kom var hva skjer nå?

Men sammen med behandleren min så har vi funnet en løsning på det hele. Og det er at vi skal løse de tingene vi allerede holder på med nå.

Så får vi se hvor langt vi kommer 🙂

Jeg tar det rolig og tar en dag av gangen og nyter den gode perioden min fremdeles, men det føles ut som jeg har klart å lande litt, fra det høye nivået jeg har vært på siden 6 desember!.

På siste gruppe time i dag, så bakte jeg kake og lagde et kort med noen fine ord på. Det var noe de andre satte veldig pris på, det kommer ett eget innlegg om det :).

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Scroll to top

Denne bloggen er personlige ytringer fra utgivere av bloggen. Alle bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver. Bloggen ligger på psykmagasinet.no. Ønsker du å blogge om psykisk helse på psykmagasinet.no så kan du ta kontakt med ansvarlig redaktør på mail: stine@psykmagasinet.no