Det stormer innvendig

Jeg har en del tanker i hode, det føles ut som en storm inni hode mitt fortiden.

Det å ha ett hode som spinner og spinner å ikke vill gi slipp er veldig slitsomt. Det er ikke ofte jeg har fred oppi det lille hode mitt.

Det ødelegger veldig mye for søvnen min, og på sånne dager som dette når hode spinner så kraftig, vill jeg bare gjemme meg bort, vekk fra alt, pakke meg så langt inni dyna som mulig og bli usynlig. Som i det siste så har jeg våknet på ettermiddagen, og fremdels trøtt og sliten å bare vill sove.

Det som plager meg innvendig på denne tiden av året det er Jula. Familien min er veldig splittet, noe som gjør at vi har pleid og bytte på hvor vi feirer jul, men de siste årene har jeg vært hos mamma, da jeg ikke lenger har kontakt med pappaen min, av ulike årsaker. Det har skjært seg de 2 siste åra med pappa og meg.

Men uten om det så har vi generelt hatt veldig lite kontakt siden jeg var 16. Og det gjør jo vondt, men det er ikke noe han eller jeg får gjort noe med. Sist jeg feiret jul med pappa var i 2012, og det var også min siste jul med Bestemor, så det er mye av grunnen til at jeg ikke feirer jul med pappa lenger, men det har vært en del som har skjedd hos mamma også de siste åra egentlig, som gjør at jeg begynner å vippe på og bli hjemme med lille pus på julaften.

Men så tenker jeg på denne lille krabaten da som er min halv bror.

Han fortjener ikke å lide for det brødrene mine og jeg har vært igjennom.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Scroll to top

Denne bloggen er personlige ytringer fra utgivere av bloggen. Alle bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver. Bloggen ligger på psykmagasinet.no. Ønsker du å blogge om psykisk helse på psykmagasinet.no så kan du ta kontakt med ansvarlig redaktør på mail: stine@psykmagasinet.no