Dette er min bestevenn:)

Jeg har fått lov til og presentere denne fine flotte gutten for dere 🙂

Dette er en gutt som heter Adrian, han er min beste venn på godt og vondt 🙂 Vi er en greie, men ikke offentlig, så derfor presenterer jeg han med navnet hans, etter hans ønske.

 

Men det respekterer jeg fordi vi har nå kjent hverandre i 2 år, blir 3 år neste høst. Vi har vært igjennom en god del nedturer pga min psykiske helse og den gamle jenta jeg var for 2 år siden, det har vært tøft for oss begge og vi har hatt våre utfordringer, og det har blitt en belastning for oss begge, men jeg har lagt alle kortene på borde og spiller nå med åpne kort 100% og får nå den hjelpen jeg trenger, og det er jeg takknemlig for. Og jeg hadde ikke klart meg uten denne gutten her, eller de få venninne jeg sitter med.

Da hadde jeg nok fremdeles vært den jenta jeg var for 2 år siden, helt ødelagt alene på villspor, og kjente ikke meg selv igjen, var helt psykisk knekt og redd for hva som skulle skje på min vei til hit jeg nå er i dag, og det har vært:

 • Nedturer.
 • Fortvilelse.
 • Angst.
 • Depresjoner.
 • Innleggelser.
 • Tårer.
 • Tunge tanker.
 • Tomhet.
 • Følelser i spinn.

Det er noe av det jeg har kjent på og vært igjennom de 2 årene, men jeg har også kjent på:

 • Glede.
 • Oppturer.
 • Mestringsfølelse.
 • Ekte kjærlighet.
 • Omsorg.
 • At jeg betyr noe, til tross for den jeg har vært.
 • Følelsen av å ha en ekte venn.

Dette er litt av hva jeg har kjent på de 2 årene som har vært på tur og rekke, men for noen så tar det tid og kjempe seg igjennom, og jeg er fremdels ikke ferdig å kjempe.

  

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Scroll to top

Denne bloggen er personlige ytringer fra utgivere av bloggen. Alle bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver. Bloggen ligger på psykmagasinet.no. Ønsker du å blogge om psykisk helse på psykmagasinet.no så kan du ta kontakt med ansvarlig redaktør på mail: stine@psykmagasinet.no