Gruer meg til i morgen

I morgen skal jeg ha min 6 time i for-gruppe, og jeg gruer meg.

Menneskene er flotte, å være i gruppe går generelt greit.

Men jeg kjenner det spinner av tanker og følelser om morgen dagens tema som er tilknytningsforhold, og jeg gruer meg.

Jeg har jo problemer når det kommer til akkurat dette punktet. Det og være knyttet til ett medmenneske på ulike områder, men det gjør mest vondt når det kommer til omsorgs-personer fordi jeg har ikke hatt en omsorgs-person i store deler av livet mitt, som gjør at dette tema er ekstra vondt. Jeg har vokst opp store deler av livet mitt med å ta vare på meg selv og brødrene mine.

Å det og ikke ha noe form for omsorgs-person rundt deg som liten, gjør noe med deg når du vokser opp, det har det værtfall gjort for meg, det er ikke bestandig jeg ser ting på den måten jeg burde gjort og det er ikke bestandig jeg oppfører meg på lik linje som jeg burde gjort, og det å håndtere ulike situasjoner annerledes enn det jeg gjør den dag i dag, men enn lærer så lenge man lever, og det er noe jeg ofte prøver å si til meg selv.

Og siden jeg hadde lyst og storme ut døra sist time, så håper jeg at jeg klarer å bli sittende i timen, men det vill morgen dagen vise, for når det er snakk om temaer som er sårt og vondt, så ripper enn jo opp i gamle vonde ting, og det er ikke bestandig like lett og snakke om hver gang.

Det kommer også ett eget innlegg om dette temaet seinere.

Jeg håper alle dere der ute har det fint :).

Og husk – Dere er ikke alene, det finnes alltid hjelp, råd og tips :).

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Scroll to top

Denne bloggen er personlige ytringer fra utgivere av bloggen. Alle bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver. Bloggen ligger på psykmagasinet.no. Ønsker du å blogge om psykisk helse på psykmagasinet.no så kan du ta kontakt med ansvarlig redaktør på mail: stine@psykmagasinet.no