Jeg er tilbake!.

Hei mine kjære lesere!.

Jeg har vært borte fra bloggen en god stund, og det er av ulike årsaker, men jeg skal ta dere med på den reisen litt etter litt!. Det har vært en veldig tøff periode jeg har hatt og jeg har knapt nok hatt energi til og ta vare på meg selv!.

Så jeg valgte derfor og prøve å ta vare på det lille jeg hadde igjen og helsa jeg har!. Noen ganger kan ting bli litt mye og da må man gjøre det som er best for og overleve!

Men jeg jobber hver eneste dag med og samle opp krefter og energi, og da vill jeg komme tilbake igjen!

Så jeg blir og jobbe de neste dagene med litt kladd til nye blogg innlegg!

 

Men jeg ønsker alle mine lesere en riktig god påske.

Jeg håper det står bra til med hver og en av dere i den situasjonen vi nå er i! Ta vare på hverandre så godt det lar seg gjøre!

2 Comments

 1. Meg
  9. april 2020

  Flinka ❤️

  Svar
  1. marlenegregersen
   12. april 2020

   Tusen takk<3!

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Scroll to top

Denne bloggen er personlige ytringer fra utgivere av bloggen. Alle bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver. Bloggen ligger på psykmagasinet.no. Ønsker du å blogge om psykisk helse på psykmagasinet.no så kan du ta kontakt med ansvarlig redaktør på mail: stine@psykmagasinet.no