Når den beskjeden du skulle ønske ikke kom, kommer!.

Hei igjen.

Jeg hadde psykolog time i går og da kom det en beskjed, jeg aldri trodde skulle komme. Den behandlingen jeg skulle få, den blir nedlagt her i kommunen jeg bor. Det er utrolig trist og leit, jeg hadde gledet meg så masse til å starte behandlingen, og jeg var klar til og kjempe en kamp som aldri før!. Det får jeg dessverre ikke gjort lenger, ikke på samme måte som jeg håpet på. Nå blir det bare psykolog time som vanlig 1 gang i uka.

Men vi skal prøve og legge opp en plan, ett løp som gjør at jeg kan jobbe med meg selv, som jeg ville gjort i gruppe behandling, men det blir ikke på langt nær lik den type behandling jeg skulle få.

Dette gjør meg:

  • Irritert.
  • Forbanna.
  • Frustrert.
  • Trist.
  • Deprimert.

Det kverner tanker 24/7 på ossen det her skal gå og om jeg kommer til å klare det. Etter den beskjeden så raste alt innvendig og jeg følte at alt håp om å bli bedre var borte og den følelsen sitter jeg med enda, og jeg tror ikke den vill forsvinne med det første for og være helt ÆRLIG!.

Jeg har grått tårer under timen i går, når jeg kom hjem, kjente det rant noen tårer i ansiktet når jeg la meg for og sove i går kveld, og jeg kjenner enda at de bare vill presse seg ut øynene mine.

Jeg fikk også beskjed om at hvis jeg ikke klarer og jobbe hardt nok med meg selv eller at psykologen ser at den behandlingen vi skal legge opp ikke vill gi noe effekt, så blir jeg bare skrivd ut.

Den beskjeden der, den gjorde meg bare enda mer forbanna! Hvordan kan de sitte og si noe sånt?

Så nå tenker jeg og ta 1 dag av gangen, og håpe på at det vill ordne seg med tiden.

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Scroll to top

Denne bloggen er personlige ytringer fra utgivere av bloggen. Alle bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver. Bloggen ligger på psykmagasinet.no. Ønsker du å blogge om psykisk helse på psykmagasinet.no så kan du ta kontakt med ansvarlig redaktør på mail: stine@psykmagasinet.no