Når den tar over kroppen din:)

Hei mine kjære lesere 🙂

Jeg har vært litt fra værende her i det siste, og mye av det er fordi hode kverner i tanker 24/7. Det får jeg ikke styrt, og det er noe som irriterer meg veldig hver eneste dag.

Jeg har så mye jeg vill få ned, men kroppen har stoppet opp, jeg har ligget på sofaen i over 1 uke. Jeg har vært syk, men jeg har også falt ett steg tilbake som fører til at jeg går med en del indre uro konstant og er kjempe deprimert for tiden.

Det er bare mørke tanker som :

  • Jeg er ikke bra nok.
  • Jeg er ikke verdt noen ting.
  • Jeg fortjener ikke å ha det bra.
  • Jeg fortjener ikke leve.
  • Jeg fortjener ikke de positive tingene som har skjedd det siste 1/2 året.

Så jeg er tilbake der jeg var før jeg startet på medisinene i starten av Desember. Det var noe jeg fryktet aller mest at akkurat dette skulle skje, og det har skjedd, men jeg jobber i herdig med og komme meg opp og i bedre humør. Så jeg håper at jeg kanskje kan få noen svar i morgen hos psykologen.

Jeg har slitt med depresjon i over 6 år. Og under utredningen på personlighetsforstyrrelsen jeg hadde så fremstod depresjonen min som alvorlig.

Men psykologen var ikke bekymra og det plager meg enda at hun kunne sitte og si det. Men heldig hvis har det endret seg nå og ført til at jeg skal ha en time med overlegen på dps om depresjonen min og medisinene mine. Så jeg håper ikke jeg må vente lenge på den timen.

Men får prøve og smile med det lille smilet jeg har, og prøve å tenke på de positive tingene som jeg har klart det siste 1/2 året.

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Scroll to top

Denne bloggen er personlige ytringer fra utgivere av bloggen. Alle bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver. Bloggen ligger på psykmagasinet.no. Ønsker du å blogge om psykisk helse på psykmagasinet.no så kan du ta kontakt med ansvarlig redaktør på mail: stine@psykmagasinet.no