Når du rydder opp i fortiden!

Hei mine kjære lesere!

Jeg har for tiden valgt og rydde opp i min fortid, og jeg har tatt det valget ved og bygge opp kontakten igjen med pappaen min:)!. Det er utrolig godt og finne tilbake noe som du vet har manglet i livet ditt. Jeg valgte her før påske og tilbringe en god del tid med pappa, ste moren min og min ste søster!.

Så jeg var hos pappa fra torsdag 2 April og til søndag 5 April. Det var noen koselige dager og vi gjorde mye spennende sammen, jeg fikk også tid med pappa alene!.

Det var noe som gjorde meg trygg på at jeg hadde tatt det rette valget for meg selv!
Vi gjorde en del morsome ting den helgen, og jeg setter de punktehvis neden for og jeg legger ved noen bilder fra den helgen!

  • Vi hadde filmkvelder!
  • Vi bakte!
  • Vi jentene hadde spakveld!
  • Vi hadde felles måltider!

Men vi gjorde også 1 ting til, det var på torsdagen når jeg kom ditt, vi reiste nemlig på topptur, det var min aller første 10 topper noen sinne, aldri gått 10 topper før, men jeg er utrolig stolt av meg selv, vi gikk opp på 40 minutter og jeg hadde 4-5 små pauser på veien opp!

Det var en ubeskrivelig følelse at jeg faktisk klarte det til tross for helsen min, men det var faktisk en helt magisk opplevelse og det var godt for både kropp og sjel!.

 

Se den utrolig flotte utsikten, jeg ble helt sjokkert over hvor vakkert det var og se utover havet!

 

Her er noen bilder fra den helgen, en fantastisk helg jeg setter uendelig stor pris på!

Håper dere hadde en fin påskeaften i går, og at dere fremdeles koser dere så godt det lar seg gjøre!

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Scroll to top

Denne bloggen er personlige ytringer fra utgivere av bloggen. Alle bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver. Bloggen ligger på psykmagasinet.no. Ønsker du å blogge om psykisk helse på psykmagasinet.no så kan du ta kontakt med ansvarlig redaktør på mail: stine@psykmagasinet.no