Når en du er glad i går bort!.

Helgen som har vært nå er ganske spesiell for meg, for i 1012 så gikk min kjære tante bort.

Den hendelsen og det som skjedde den kvelden/natta er noe jeg aldri vill glemme. Natt til 4 mars 2012 var tante på jobb som vanlig, hun jobbet som dørvakt på ett utested.

Det som skjedde den kvelden var en full mann som ble nektet inngang fordi han var for full, så han ble stående der og krangle for å komme inn, men han gikk til slutt, seinere på kvelden kom han tilbake med en 1/2 fra ett annet utested, og ble nektet inngang nok en gang, fordi han hadde med seg medbrakt alkohol fra et annet utsted, men også fordi han var overstadig beruset.

Dette fant ikke han seg i og begynte da og ty til vold, noe som førte til at min kjære tante er død i dag. Tiden som gikk så fulgte jeg 3-4 rettsaker, men det gikk dessverre ikke vår vei. Det er ufattelig trist og uforglemmelig det som skjedde den natten, det har brent seg fast i hode mitt.

Så nå i dag er det 7 år siden denne hendelsen skjedde og tante ble borte, savnet er like stort i dag som det var den natten og det går ikke 1 dag uten at jeg tenker på henne!.

Og miste noen som står deg så nært å som du er glad i det gjør ufattelig vondt. Det føles som verden stopper opp, men heldig hvis 7 år etter har jeg endelig klart og kommet meg videre og fått orden på livet mitt, dele hvis værtfall, men tante vill aldri bli glemt.

Gravsteinen til tante og bilde ved siden av er minne tatovering jeg tok en liten stund etter hennes bortgang!. Så hun er alltid med meg.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Scroll to top

Denne bloggen er personlige ytringer fra utgivere av bloggen. Alle bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver. Bloggen ligger på psykmagasinet.no. Ønsker du å blogge om psykisk helse på psykmagasinet.no så kan du ta kontakt med ansvarlig redaktør på mail: stine@psykmagasinet.no