Om meg:

Hei, mitt navn er  Marlene gregersen, er 27 år gammel og er bosatt i skien. Jeg har vært så heldig og fått lov til å blogge for psykmagasinet om psykisk helse og hva det inne bærer i min hverdag, både oppturer og nedturer. Jeg kommer til og ha mest fokus på den nye behandlingen min og hvordan den er med på og endre min hverdag gradvis sammen med de andre diagnosene mine. Det er ingen enkel hverdag, men det er viktig og vite at du ikke er alene. Jeg som veldig mange andre, har en stor bagasje med meg på veien uten om diagnosene, som har satt sine spor i meg og som følger meg den dag i dag.
Jeg har hatt en turbulent oppvekst. Det i seg selv er veldig vondt, og det går ikke en dag uten at jeg tenker på det. Jeg er en omsorgsfull, blid, positiv og ærlig jente, jeg elsker og lage mat, det er noe av det beste jeg vet og jeg håper jeg kan nå mitt hovedmål om noen år ved å bestå fag-prøva, men det sies at helsa må prioriteres først, så jeg har tenkt å lage meg noen del mål på veien, for og nå mitt hovedmål og dere skal få være med på reisen.
Før jeg fikk diagnosen emosjonell ustabil personlighetsforstyrrelse, har jeg slitt meg igjennom angst, tilbakevendende depresjon, sosial fobi, posttraumatisk stress lidelse, tilknyttningsforstyrrelse, adferdsproblemer, jeg har også 1 fysisk diagnose: kronisk hodepine. Og jeg sliter jo fremdeles veldig med en god del av dette, og jeg kommer til og ha fokus på mye av dette og hvordan det er for meg, og hva som hjelper meg i hverdagen til å holde meg oppe.

 

Hvis det er noe dere lurer på, eller ønsker og stille meg noen spørsmål så ikke nøl med og ta kontakt, dere finner link til både instagram og min facebook side inne på bloggen min.

 

Scroll to top

Denne bloggen er personlige ytringer fra utgivere av bloggen. Alle bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver. Bloggen ligger på psykmagasinet.no. Ønsker du å blogge om psykisk helse på psykmagasinet.no så kan du ta kontakt med ansvarlig redaktør på mail: stine@psykmagasinet.no