Oppvekst og barndom

Tenkte jeg skulle ta for meg litt om min oppvekst og barndom.

Som nevnt tidligere så har jeg hatt en litt turbulent oppvekst, og det har ikke vært enkelt. Men jeg prøver hver eneste dag og komme meg videre fra tanker, minner, 0g vonde opplevelser, men det er vanskeligere enn jeg trodde.

Det og ha hatt en sånn oppvekst har jo vært med på og forme meg til den personen jeg er i dag, og veldig mye av de tingene jeg har gjort opp igjennom åra er jeg ikke stolt av, men jeg må prøve og kommer meg videre og se fremover å få orden på livet mitt og få det til å bli delvis som jeg har ønsket meg og ser for meg. For jeg sliter litt med å komme meg videre og gi slipp på fortiden og de vonde opplevelsene og minnene.

Fordi en del av de tingene er fremdeles med meg den dag i dag og jeg opplever fremdeles en del av de tingene i dag og da er det vanskelig og skulle gi slipp når det er en stor beslutting jeg må ta for å komme meg videre, men det er ikke ett enkelt og lett valg, og det er noe jeg tenker veldig mye på hver eneste dag.

De tingene jeg har opplevd tenkte jeg å ta punktvis, Så får se med tiden hva jeg ønsker og gå mer innpå og hva jeg ønsker og dele mer av.

 • Flyttet mye.
 • Omsorgssvikt fra kommunen (Barnevernet).
 • Omsorgssvikt hjemme fra.
 • Rus.
 • Vold.
 • Bodd hos 2 andre familier.
 • Selvmordsforsøk ( Både ett familie medlem og meg selv).
 • Omsorg for mine egne søsken.
 • Vært en del på rømmen.
 • Vært inne sperret.
 • Mobbing.
 • Hatt en av foreldrene mine i fengsel, 2 ganger.

Men det hindrer meg ikke i å ha ett smil.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Scroll to top

Denne bloggen er personlige ytringer fra utgivere av bloggen. Alle bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver. Bloggen ligger på psykmagasinet.no. Ønsker du å blogge om psykisk helse på psykmagasinet.no så kan du ta kontakt med ansvarlig redaktør på mail: stine@psykmagasinet.no