Romjulstiden:)

Romjuls tiden har vært overraskende bra og jeg er superfornøyd 🙂

Jeg trodde jeg skulle være en del hjemme, men det viste seg og bli feil:)

Her er det jeg har gjort i romjulen

  • Onsdag slappet jeg av.
  • Torsdag – Shopping.
  • Fredag- Legebesøk- Tur i skogen-Shopping og avsluttet kvelden med bowling.
  • Lørdag- Var jeg ute og spiste en bedre middag med min bestevenn.
  • Søndag- Avslapping, nå blir dette mitt 3 innlegg – kvelden går til litt nyttårs-vask og gaming:).

Det har aldeles vært super koselig og jeg har fått shoppet noe jeg trengte og har god samvittighet for de 3 tingene fordi jeg har vært flink økonomisk, og det er noe jeg har slitt med lenge, har gjeld dessverre, men i løpet av 2019 kan jeg være ferdig og jeg angrer ikke ett sekund for at jeg spurte om hjelp, og fikk økonomisk verge fra kommunen.

2019 får jeg også kanskje mer hjelp fra kommunen, noe som kalles for bo veileder, men det er ikke sikkert enda, så kan komme tilbake og forklare mer om det siden, hvis det viser seg og bli noe, men jeg har trua på at hvis jeg får det og starter 2019 med behandling så kan jeg bli psykisk bedre med årene som kommer og det er noe jeg ønsker, for den jeg har vært i 6 år nå har vært ett mareritt, vondt, følt at jeg aldri skulle komme så langt som det jeg gjorde i dag, i mange år etter jeg kom ut av feil vennekrets og miljø så har jeg ofret mange tanker og følelser på hva som kunne skjedd hvis jeg ikke hadde bedt om hjelp og vært ærlig.

Slenger ved noen bilder fra turen:)

Og med en liten hilsen,vill jeg bare ønske mine lesere ett riktig GODT NYTT ÅR 🙂

Ta vare på hverandre.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Scroll to top

Denne bloggen er personlige ytringer fra utgivere av bloggen. Alle bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver. Bloggen ligger på psykmagasinet.no. Ønsker du å blogge om psykisk helse på psykmagasinet.no så kan du ta kontakt med ansvarlig redaktør på mail: stine@psykmagasinet.no