Summer Vibes!

Hei mine kjære lesere!

Tenkte og stikke innom og dele litt glede!.

Akkurat nå fortiden så er jeg i en plass for meg selv der hvor jeg har fått noen gode oppturer, og jeg håper de vill fortsette, tanken på hvor jeg er nå gir meg glede!

Jeg har så lyst og dele, men jeg skal holde det hemmelig en liten stund til!

Nå går vi mot sommer, og det er for min del positivt, jeg elsker sommeren, å tanken på sol og varme gjør meg så glad, men med den situasjonen hele landet er i nå i dag, så er det synd, men det viktigste vi gjør og stå sammen og følger de rådene vi får!

I dag har jeg vært ute på en gå tur med en god venninne å vi bestemte oss for og ta noen sommer bilder, så det skal jeg dele med dere!

Utsikt som dette gir meg så sommerfølelse og jeg blir så glad!

For første gang på lenge så føler jeg meg vell med meg selv og fornøyd med bilder som blir tatt av meg!
Som jeg har nevnt tidligere, så sliter jeg ekstremt med dårlig selvtillitt og selvbilde, men jeg jobber hver dag med og gjøre det om til noe positivt, noen dager fungerer det, andre dager da graver jeg meg ned og holder meg selv inne!

Så når det kommer til selvbilde og selvtillit så har jeg en lang vei og gå, men jeg er sikker på at en dag så mestrer jeg det også som alt annet, men det er viktig og ta seg selv for den man er og prøver å være fornøyd så langt det lar seg gjøre!

Som jeg ofte sier til meg selv : Jeg er bra nok akkurat som jeg er!

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Scroll to top

Denne bloggen er personlige ytringer fra utgivere av bloggen. Alle bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver. Bloggen ligger på psykmagasinet.no. Ønsker du å blogge om psykisk helse på psykmagasinet.no så kan du ta kontakt med ansvarlig redaktør på mail: stine@psykmagasinet.no