Tanker og følelser

Nå skal jeg ta for meg litt tanker og følelser.

Det er jo helt nytt for meg og blogge på en plattform som dette, men jeg ser frem til tiden fremover:).

Jeg har lenge slitt med det og få frem tanker og følelser, fordi jeg ikke klarer å kjenne etter følelser innvendig fordi jeg sliter ekstremt mye med sinne som overstyrer resten av det jeg egentlig føler. Og det å ikke kunne kjenne etter andre følelser gjør rett og slett vondt på innsiden, for det å være irritert, frustrert og sint er noe jeg skulle ønske at jeg slapp, men dessverre så er det sånn det har blitt. Men jeg skal prøve så godt jeg kan steg for steg og ta dere med på reisen.

Under er noen av mine tanker og følelser jeg ønsker og ta tak i og dele med dere. Det kommer sikkert mer med tiden også, som jeg ønsker og dele.

  • Jeg kommer til og ha fokus på den nye behandlingen min, med tanker og følelser rundt det.
  • Tanker og følelser i hverdagen.
  • Tanker og følelser rundt de ulike temaene jeg har valgt på bloggen.
  • tanker og følelser av tapt barndom/oppvekst.
  • Tanker og følelser rundt gode og dårlige venner.

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Scroll to top

Denne bloggen er personlige ytringer fra utgivere av bloggen. Alle bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver. Bloggen ligger på psykmagasinet.no. Ønsker du å blogge om psykisk helse på psykmagasinet.no så kan du ta kontakt med ansvarlig redaktør på mail: stine@psykmagasinet.no