Valentine`s Day!.

Hei dere 🙂

I går var det Valentine`s Day og den feiret jeg med min fantastiske bestevenn og kjæreste<3!.

Jeg elsker sånne dager der man kan gjøre noe ekstra stas, men det trenger ikke være en spesiell dag heller.

Det og gjøre noe ekstra for en person som betyr mye for deg, det er alltid like koselig, og det trenger ikke være dyrt heller. Det er jo veldig opp og ned hva man ønsker og gjøre.

Noen ganger kan jeg få en impulsiv handling som gjør at jeg bruker masse penger.

Men i år var jeg ganske flink, jeg bakte bare en kake og skrev et kort til han, noe han satte utrolig stor pris på, så vi koste oss med kake og film på sofaen i går.

Det er utrolig deilig og bare ha en avslappende dag sammen med den personen som betyr alt for deg!. Jeg stor koste meg med min kjære i går, spesielt når jeg fikk velge film, for det ble romantisk film.

Min kjæreste er ikke så fan av romantiske filmer, så det er første gang vi har sett det sammen, så jeg var litt ekstra grei og fant en romantisk komedie, så det ikke skulle bli så ille for han.

Men alt i alt så stor koste vi oss.

Dette er kaken jeg baket i går, den smakte utrolig godt og jeg var ikke alene om å mene det.

Det nederste bilde er fra i fjord, men vi ender som regel alltid opp sånn at han sovner oppå meg.

Men vi koser oss veldig masse sammen og det er det viktigste. Kjærligheten er vi flinke til å pleie å gi hverandre hver dag.

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Scroll to top

Denne bloggen er personlige ytringer fra utgivere av bloggen. Alle bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver. Bloggen ligger på psykmagasinet.no. Ønsker du å blogge om psykisk helse på psykmagasinet.no så kan du ta kontakt med ansvarlig redaktør på mail: stine@psykmagasinet.no